top of page
IMG_3228.JPG

Luxury 

Majpruz

Suites

 

IMG_3224.JPG

Luksuzni Majpruz apartmani savršeni su smještaj dizajniran kako bi svojim gostima pružio komfor sa stilom u srcu grada Zadra. Pet novoizgrađenih apartmana smješteno je samo 15 minuta hoda od samog centra. Svaki je apartman opremljen prema najvišim standardima osiguravajući Vam sve što trebate za opušteni odmor.

Otvoreni tijekom cijele godine, naši luksuzni apartmani smještaj su s četiri zvjezdice s izobiljem aktivnosti i usluga u neposrednoj blizini. Nudimo Vam novouređene kupaonice, sobe, kuhinje,privatni balkon, moderni namještaj, kvalitetnu posteljinu, besplatni bežični Internet, zajedničku praonu s peglom,daskom za peglanje, perilicom rublja i sušilicom.Objekat se nalazi nasuprot 10 novo izgrađenih teniskih terena, ŠC Višnjik,ŠC Banina i dvorane Krešimir Ćosić. Gosti Penthausa imaju  privatnu krovnu  terasu sa Jacuzziem  s panoramskim pogledom na more. Osobni asistent također će Vam biti na raspolaganju za cijelo vrijeme Vašeg boravka kako bi ga učinili što ugodnijim i bezbrižnijim.

Dodatne aktivnosti udaljene nekoliko minuta šetnje uključuju objekte za vodene sportove,tenis, osvijetljenu atletsku stazu, sprave za vježbanje na otvorenom, nogometna, košarkaška i odbojkaška igrališta, teretane, nekoliko robnih kuća, muzeje , parkove, kozmetičke salone, restorane, barove i kafiće. Također su Vam dostupne i brojne plaže do kojih možete doći javnim prijevozom ili osobnim automobilom.

Lokacija je dovoljno blizu glavnim atrakcijama kako bi vam bile pristupačne, a opet dovoljno udaljena kako Vam osigurali  mirni i opušteni boravak.

bottom of page