top of page
Search
  • Writer's pictureMAJPRUZ SUITES

Top 5 Fitnes Centara u Blizini Luxury Majpruz Suites

Želite zadržati zdrav način života dok putuje? Nema problema! Za vas stiže lista najboljih teretana i sportskih centara u blizini.Sportski centar Višnjik – Smješten na manje od jedne minute hoda, ovaj sportski centar nudi cijeli popis aktivnosti u kojima možete uživati. Unutarnji bazeni otvoreni su za javnost i prikladni za učenje plivanja, aerobik u vodi, gimnastiku u vodi i brojne slične programe. Također, dostupni su vam i košarkaški tereni, odbojkaški i nogometni. Da biste si osigurali termin pošaljite e-mail na adresu info@visnjik.hr ili posjetite http://peka.visnjik.hr/hr/index.php.


Sportski centar Banine – Smatra se produžetkom sportskog centra Višnjik, a njegova vrata otvorena su javnosti 24 sata na dan. Staza za trčanje i hodanje najpoznatiji je dio, no dostupni su i odbojkaški, košarkaški i nogometni tereni.


Gyms4You – Smještena na manje od dva kilometra od naših apartmana, ova luksuzna i prostrana teretana može zadovoljiti svačije potrebe. Gyms4You je potpuno opremljena najnovijim i najkvalitetnijim spravama i raznim dodacima za vježbanje. Otvorena je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što vam omogućuje fleksibilan raspored vježbanja za vrijeme vašeg odmora.


Fitness klub Popaj – Na samo dva kilometra udaljenosti nalazi se jedna od najstarijih zadarskih teretana koja privlači mnoge generacije već 17 godina. Svježe renoviran, ovaj fitness klub nudi tradicionalnu atmosferu koja se osjeća već pril ulasku, s profesionalnim osobljem koje vam se nalazi na raspolaganju cijelo vrijeme. Pa tako možete uživati u grupnim vježbama Body pilatesa, Power pilates, Insanityja, Stepa, gimnastike, Tae-Boa i mnogih drugih. A ako vam ni to nije dovoljno, na usluzi ćete naći i osobnog trenera koji će vam odrediti dijetu i program vježbanja. Dodatna pogodnost su proteinski proizvodi kojima možete vratiti energiju nakon vježbanja.


Centar Tara – Ako tražite alternativne metode vježbanja ili vas teretane ne privlače, tu je Centar Tara u kojem možete vježbati jogu. Samo 2,5 km od naših apartmana nalazi se ova oaza mira za um i tijelo, a u njoj će svoje mjesto pronaći i početnici, ali i napredni individualci.


Posjetite ove centre i potrudite se ostati fit, ali ne znojite se previše, ipak ste stigli na odmor!


9 views

Comments


bottom of page