top of page
Search
  • Writer's pictureMAJPRUZ SUITES

Najbolji saloni u Zadru u 2019. godini


Zadar je destinacija koja se posjećuje zbog raznih velikih događaja – od koncerta do vjenčanja.

Tijekom vašeg boravka u Luxury Majpruz Suites vjerojatno ćete se naći u potrazi za salonima,

guglajući i istražujući koji je najbolji. Upravo smo zbog toga tu mi, vaši domaćini, kako bismo vas

uputili u najbolja mjesta u gradu.


Frizerski salon ChiChi

Ulica dr.Franje Tuđmana 27/I


Ovaj frizerski salon za muškarce i žene idealno je mjesto za bilo koji tip frizure. Iako je tek nedavno upotpunio zadarsku ponudu beauty salona, brzo je postao omiljeno mjesto, kako zadrana, tako i mnogobrojnih turista u ljetnim mjesecima. Kombinirajući svjetski poznate marke pout Olaplexa i Paula Mitchella, njihovi frizeri pružit će vašoj kosi nezaboravan tretman. Niste sigurni što želite? Konzultacije su besplatne!


Frizerski salon Aurora

Ulica Stomorica 7


Rezervirajte svoj termin u frizerskom salonu Aurora i uživajte u potpunom tretmanu od glave do

pete. Bojanje, pramenovi, šišanje i šminkanje, usluge su koje će vam savjetovati profesionalni frizeri i vizažisti salona Aurora. Ovi stručnjaci znaju sve trikove kojima kojima će stvoriti vašu bolju verziju. A ako ste u potrazi za manikurom i pedikurom, ne tražite dalje jer ovdje ćete dobiti potpuni tretman s kojeg ne možete otići ne zadovoljni. Uhvatite svoj termin na vrijeme!


Beauty centar Platinum

Ulica Ruđera Boškovića 4


Ako tražite potpuni spa tretman, ne idite dalje jer ste na pravom mjestu. Ovaj beauty centar nudi sve, od anti-ageing tretmana i čišćenja lica do masaže, manikure i pedikure. Ako uz to trebate i depilaciju, nema nikakvih problema jer Platinum nudi klasičnu, ali i depilaciju šećernom pastom. S ovakvim popisom ne preostaje vam ništa drugo već rezervirati svoj termin i razmaziti se onako kako u potpunosti zaslužujete.
1,570 views

Comments


bottom of page