top of page
Search
  • Writer's pictureMAJPRUZ SUITES

Najbolji barovi na otvorenom u Zadru 2019


Tijekom vašeg boravka u Zadru, ono u čemu ćete zasigurno htjeti uživati barem jedan dan, jesu barovi na otvorenom. Mi vam predstavljamo naš top 3!


The Garden Lounge

The Garden Lounge otvoren je u zadarskoj luci, s prostranomterasom s koje se pruža panoramski pogled. Vanjsko okruženje opremljeno je s puno zelenila, separeima i udobnim dnevnim krevetima za boravak u kojem ćete uživati. Tijekom dana, većina gostiju u Garden Loungeu ispija kavu i opušta se. Navečer kreće glazbeni program koji savršeno upotpunjuje ljetne noćne izlaske. A ako je pivo vaš favorit među pićima, ne propustite ovo mjesto jer Garden ima zavidan popis piva u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.


Ledana Lounge & Bar

Ledana lounge & bar nalazi se u prekrasnom parku kraljice Jelene, u zadarskoj jezgri. To je jedno od najpopularnijih barova, iako je relativno nov. Ako tražite osvježavajući koktel, ovo je mjesto koje ćete posjetiti bilo danju ili noću. Kokteli se nadahnjuju okusima i mirisima Južne Europe, Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka. Tražite više ukusa i avanture? Ledana je pravo mjesto za vas!


Famous Beach Bar & Grill

Famous je sve što će vam ljeti trebati - bar na plaži, pub i noćni klub. Smješten na plaži Borik, ovaj bar ima karipsku atmosferu s velikom vanjskom terasom i ležaljkama. Posluživanje ukusne hrane i sjajnih piva, vina i koktela definitivno je oduševilo kako mještane, tako i strance.Tijekom dana osvježite se pićem s nožicama umočenim u more, dok ćete navečer uživati raznim organiziranim događanjima koja ćete pretvoriti u kasnonoćna druženja.


A nakon dnevnog ili noćnog izlaska, Luxury Majpruz Suitesbit će pravi raj za povratak. Imate naše obećanje!


13 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page