top of page
Search
  • Writer's pictureMAJPRUZ SUITES

Gdje se okupati?Glavno pitanje koje muči većinu naših gostiju jest – Gdje se okupati? Jedinstvenog odgovora zapravo nema, s obzirom na to da svatko od nas zamišlja svoju idealnu plažu drugačije. Mi vam ih donosimo najbolje po našem izboru, a s obzirom na njihovu raznolikost, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.


Plaža Kolovare

Najpoznatija gradska plaža Kolovara nalazi se smo 500 metara od centra grada. Ova šljunčana plaža s pješčanim dijelovima idealna je za obitelji s manjom djecom, no isto tako i za mlade, koji će u nekoliko beach barova moći uživati u svom omiljenom koktelu. Osim ležaljki, na plaži su dostupni i vanjski tuševi, kabine za presvlačenje i javni WC, a zbog hidraulične rampe pogodna je i za invalidne osobe.


Plaža Diklo

Oko 4 km od centra grada možete uživati u plaži Diklo. Dijelom šljunčana, a dijelom popločana, ova plaža opremljena je kompletnom infrastrukturom te vam na njoj neće nedostajati ništa. Ležaljki i suncobrana dovoljan je broj, a ako preferirate prirodnu hladovinu, sklonite se u borovu šumu koja okružuje plažu.


Plaža Uskok

S istočne strane marine Borik, smjestila se plaža Uskok. Ova plaža poznata je i pod imenom Vitrenjak, i to zbog udara vjetra koji spašava u vruće dan, ali vam i omogućuje nezaboravan pogled na jedrilice i surfere koji često odrađuju svoje treninge pred mnogobrojnom publikom. Osvježiti se možete u velikom baru koji će vam pružiti i prijeko potrebnu hladovinu, a nakon toga zaigrajte odbojku na pijesku ili sačekajte večer i uživajte u šetnici u koju se Uskok pretvara u večernjim satima.

8 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page