top of page
Search
  • Writer's pictureMAJPRUZ SUITES

Zadar se priprema za Božić i ispraćanje 2018. godineVećina ljudi zna da je Zadar proglašen najboljom europskom destinacijom 2016. godine, a sada je i na dobrom putu do titule najboljeg europskog adventa, koju trenutačno ima Zagreb. Na Vama je da posjetite Zadar kako biste saznali za sebe je li dostojan ove glamurozne titule.


Ove godine advent u Zadru širi se na šest različitih mjesta u starom gradu: Narodni trg, Forum, Varoš, Kalelarga, trg Petra Zoranića i Kampo Kaštelo.


Ove lokacije ispunjavat će redovi adventskih kućica s brojnom gastronomskom ponudom. ''Pegula'' će vas privući svojom ponudom piva, kuhanog vina i mnogih alkoholnih pića dok će ''Groppo'' otvoriti svačiji apetit sezonskim poslasticama među kojima će se naći krafne, vafli, palačinke i vruća čokolada.


Osim poluotoka, ostatak grada također je u pripremama za Božić. Zadarski najpoznatiji restorani nude dnevne menije po posebnim cijenama, kafići organiziraju happy hour u kojem možete dobiti povoljnija pića, a muzeji prodaju ulaznice i suvenire s popustom.

S ovolikim brojem atrakcija, poželjet ćete ostati više od jedne noći, a Luxury Majpruz Suites pravo su mjesto za savršeni smještaj koji će vam ostati u sjećanju.

4 views

Comments


bottom of page