top of page
Search
  • Writer's pictureMAJPRUZ SUITES

Noćni život Zadra


Stigli ste u Zadar, ostavili stvari u svom Luxury Majpruz apartmanu, odmorili umorne noge te se odlučili prošetati gradom i upiti malo noćne scene ovog posebnog dalmatinskog grada. Mi vam donosimo prijedloge za najbolju zabavu koja će dodatno začiniti vaš boravak ovdje.


Svarog bar

Svarog bar jedini je noćni klub smješten u starom dijelu grada, odnosno na Poluotoku. Ovaj popularni klub s gorućim plesnim podijem na Trgu pet bunara, pokrenut će svačije bokove u ritmu HipHop, house i reggaeton glazbe.


Opera klub

Noćni klub Opera svoja je vrata otvorio prije samo nekoliko mjeseci, a već je postao 'It' mjesto zadarske mladeži, ali i brojnih turista. Vrhunska zvučna oprema, poseban video wall i separei, osigurali su ovom mjestu brojne zadovoljne goste koji svakog vikenda tulumare u Operi do ranih jutarnjih sati.


Guma bar

U prostoru nekadašnjeg kina Zadar, otvoren je prošle godine jedan od najboljih klubova u gradu – Guma bar. Energija i duh 80-ih, ono su što ovo mjesto čini posebnim, a zanimljiv interijer i kvalitetna ugostiteljska ponuda, dodatan su plus klubu kakav je definitivno nedostajao u Zadru. Vjerujte nam, uočit ćete to i sami već prvom posjetom Guma baru.


Yachting bar

Yachting bar mjesto je za svakodnevno ljetno partijanje. Bilo da ste željni ispijanja koktela uz dobru glazbu i pogled na more ili domaće glazbe u kojoj ćete uživati vikendima. Koncerti, raznolika ponuda pića, ali i sama destinacija na kojoj se smjestio ovaj bar, omogućili su mu titulu jednog od najpoželjnijih mjesta za ljetne izlaske.

10 views

Comentarios


bottom of page