top of page
Search
  • Writer's pictureMAJPRUZ SUITES

Najbolji šoping u Zadru


Supernova

Ulica Akcije Maslenica 1, 23000 Zadar

Supernova je najveći i najnoviji šoping centar u Zadru, nedavno čak i renoviran. S elitnim, svjetski poznatim brendovima, ovaj robna kuća nudi sve što poželite i to po najnovijim trendovima. HM,  Zara, Mango, Bersha i Douglas samo su neki od dućana u kojima možete trošiti do mile volje. Supernova također nudi atrakacije za djecu, igraonicu za čuvanje, ali i hranu po svačijem ukusu.


City Galleria

Put Murvice 1, 23000 Zadar

City Galleria je drugi po veličini trgovački centar u Zadru, a smješten je samo nekoliko minuta hoda od centra grada, kao i od autobusnog kolodvora. Ova robna kuća dom je mnogi hrvatskih brendova i dućana prehrane. Na velikoj tržnici koja se nalazi u sklopu City Gallerije naći ćete sve, počevši od cvijeća pa do voća, povrća i domaćeg meda. A nožice odmorite odmah u susjednom kafiću Leggiero i uživajte u jednoj od najboljih kava u gradu.


Poluotok

Za neizostavne suvenire grada Zadra uputite se na Poluotok, u centar i dušu ovog grada. Upravo je Poluotok mjesto na kojem ćete uz laganu šetnju i razgledavanje kupiti najljepše suvenirepoput magneta, starih razglednica, ali i domaćih proizvoda kojim ćete obradovati rodbinu i prijatelje. Zato ne zaboravite u svoju vrećicu ubaciti vino i pelinkovac.


83 views

Comments


bottom of page